Volley with the Stars

Het vrij internaat KOV, waar onze talentrijke jongeren op internaat zijn en klaargestoomd worden om op termijn onze volleybalelite te vormen, wil haar steentje bijdragen voor het goede doel van Rode Neuzen Dag.

Op maandag 18 november wordt hiervoor in samenwerking met Volley Vlaanderen een evenement georganiseerd waarop zoveel mogelijk sympathisanten verwacht worden. Om 19u wordt in het EVC (Euro Volley Center) Beneluxlaan 22 in Vilvoorde om 19u gestart met een Red Carpet Market. Om 20u30 wordt dan een volleybalwedstrijd georganiseerd waaraan verschillende BV’s en het talententeam dat aantreedt in liga B zullen deelnemen.

Volgende BV’s hebben reeds hun deelname toegezegd : Kris Wauters van Clouseau , één van de grootste supporters van onze Red Dragons is natuurlijk de topvedette, andere BV’s zijn Andy Peelman, olympisch kampioene Tia Hellebaut, Joeri Loos (deelnemer aan de Mol), Sven Nys, Tuur De Weert (FC De Kampioenen), Fabrizio, en Victor en Line (deelnemers aan Blind Getrouwd). Waarschijnlijk zal ook Vincent Fierens van Q Music deelnemen en zo niet stuurt Q Music zeker een reporter.

Ontslagnemend nationale coach Brecht Van Kerckhove en de huidige bondscoach Dominique Baeyens zullen proberen het maximum uit de hun toevertrouwde spelers en speelsters te halen. De toegangsprijs voor deze wedstrijd bedraagt 5 euro, integraal voor Rode Neuzen Dag.

Tekst: Fernand Walder